Zimné menu v ELESKO Restaurant & Wine Bar

Objavte fine dining v spojení s kvalitnými vínami ELESKO v špecialitách z nového zimného menu našej reštaurácie. Zimné menu sme pripravili v spolupráci so šéfkuchárom Jaroslavom Ertlom a tímom kuchárov ELESKO. Prvú ochutnávku z neho si mohli vychutnať návštevníci Malokarpatskej vínnej cesty. V predjedlách ponúka obľúbenú kačaciu paštétu, variácie orechového a cviklového tataráku s prepeličím vajíčkom, z polievok zahreje krémová „máčanka“ z lesných húb, ale aj lososový krém so šafranom. V hlavných jedlách dominujú konfitované danielie lýtko na koreňovej zelenine s krémovou kukuričnou kašou a hlivou kráľovskou a muflonia sviečková s cibuľkovým demi glace, cheddarovou kroketou a tekvicovým pyré s rakytníkom. Vegetariánske krémové krúpové rizoto s medvedím cesnakom a zrejúcim ovčím syrom poteší aj „mäsožravcov“. Z dezertov neodmietnite domáce slivkové knedličky v orechovej strúhanke s čokoládovo-slivkovou omáčkou. Na odporučenie nášho someliéra s novými ročníkmi vín ELESKO vznikne v tomto sychravom zimnom počasí dokonalá harmónia chutí. Tešíme sa na vašu návštevu.