Divina z ELESKO Forest

Najnovšie trendy v oblasti stravovania hovoria o pribúdajúcom počte ľudí­, ktorým nie je ľahostajné „z čoho je človek živý“.

A to doslovne!

Divinové delikatesy ELESKO Forest a víno ELESKO- ideálna kombinácia na chladné večery!

Mäso z diviny má veľa bielkoví­n, málo tuku a v porovnaní­ s bravčovým, hovädzí­m či kurací­m mäsom , má viac vitamí­nu A i železa. ELESKO Forest ponúka okrem možnosti chovania zveriny a poľovačiek i mäso a delikatesy z diviny. O mäsové delikatesy a divinové pokrmy právom rastie záujem, keďže sú známe a obľubované najmä pre svoje špecifické arómy a výraznú chuť.

Práve k osobitej chuti červeného mäsa sa hodí i červené víno, a kombinácia produktov ELESKO a ELESKO Forest je ako stvorená na chladné jesenné večery. Nechajte si poradiť…

Dunaj D.S.C. ročník 2015
Chuť vína je komplexná, zaguľatená, prevláda v nej stopa višní v čokoláde a sladkého drievka, ktorá vznikla vďaka dlhému zreniu v dubových sudoch. Najlepšie chutí s pomaly pečeným chrbátom z daniela so lahodnou zemiakovou kašou.

Pinot Noir D.S.C. 2012
Nádherná granátovo-červená farba ví­na s elegantnou ovocnou vôňou po višniach, podčiarknutá korenitosťou, s nádychom vanilky zí­skaným zrení­m v dubovom sude. Plnú vôňu vína ideálne doplní jelení­ chrbát na tymiáne s redukciou z červeného ví­na podávaný s hlivou a šalotkou.

Rosa polosladké D.S.C. 2013
Plná a bohatá ovocná chuť s vyšší­m obsahom extraktu, glycerolu a sladkých lahodných taní­nov je vyvážená k vôni. V harmonickej dochuti s delikátnym zvyškovým cukrom sa objavujú tóny čerstvo upečeného slivkového osúcha. Polosladké, červené víno krásne doplní jelení­ guláš s borievkami podávaný s kysnutou knedľou.

Petit Merle (Merlot) barrique D.S.C. 2011
Chuť ví­na je komplexná, so zamatovým taní­nom a sprevádzaná likérovou višňou. V jeho plnšej vôni nastupujú tóny zrelého bobuľového ovocia a sliviek, ktoré pekne dopĺňa nota vanilky a čerstvého toastu zí­skaná dlhým zrení­m v barikových sudoch. Merlot je vhodné skombinovať s pomaly pečeným chrbátom z daniela s tekvicovým pyré.